Dat deze corona tijd iedereen op zijn eigen manier heeft getroffen, is geen geheim meer.
Met pijn in ons hart hebben we opnieuw moeten besluiten om de Bavoloop niet door te laten gaan. Door de verlenging van de huidige maatregelen, de onzekerheid die heerst en de stijging van het aantal besmettingen zien we helaas geen andere mogelijkheid. Dit gaat natuurlijk niet alleen over het evenement 19 juni 2021, maar ook over de gezondheid tijdens de voorbereiding. Achter de schermen zitten wij niet stil en komen heel snel met meer.

We gaan er alles aan doen om er alsnog een prachtig Bavoloop jaar van te maken. Houd onze social media kanalen in de gaten! Hou allemaal nog even vol zodat we snel weer kunnen genieten van evenementen zoals Bavoloop!
Tot heel snel

Sportieve groet,Team Bavoloop

(Bron en foto: Bavoloop)

Vorig artikelIn memoriam Henk Bourdrez.
Volgend artikelOnze online dienstverlening is uitgebreid