(Bron/foto: buurtschap rijsbergen)

Gezocht: Ontwerper(s) 2022

Buurtschap Rijsbergen organiseert in 2022 een open inschrijving.  Na het ontwerp Zwaar Geschut gaan wij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Misschien wel die van jou?

Wij vragen:

Jij bent een creatieveling met oog voor de mensen om je heen. Je haalt er energie uit om met een groep mensen op een gezellige manier naar een gaaf resultaat te werken. Je ontwerpt niet alleen een wagen, maar je weet ook anderen te motiveren.

Aanmelden? Dat kan!

Inschrijven tot en met 5 december 2021 via secretariaat@buurtschaprijsbergen.nl met de vermelding van jouw naam/jullie namen, titel en beschrijving van het ontwerp.  Vervolgens staan de presentaties aan onze deskundige kiescommissie gepland op zaterdag 11 december 2021.

Vorig artikelElfde van dun Elfde
Volgend artikelBadmintinclub Fifty Fit is terug van weggeweest.