(Bron: St Cecilia Rijsbergen – Foto: Jacqueline Verschueren)

Inmiddels draait muziekvereniging St. Cecilia weer zoals normaal.

De jeugdband en de concertband repeteren weer fysiek op maandagavond in de Harmoniezaal. Tijdens deze repetities bereidt de vereniging zich voor op het Lenteconcert. Normaliter houdt St. Cecilia een Nieuwjaarsconcert, echter door de toen geldende maatregelen, was dit niet mogelijk. Vandaar dat St. Cecilia in plaats van haar Nieuwjaarsconcert nu een Lenteconcert houdt.

Dit Lenteconcert is dan (eindelijk) de officiële aftrap met publiek voor het vieren van haar 100-jarig jubileum. Het concert start met een optreden van de Jeugdband onder leiding van Iris van Campen. Hierna neemt de concertband het over. De concertband zal onder leiding van John Curfs een gevarieerd, herkenbaar programma wegzetten. Tijdens het concert wordt u meegenomen in de historie van de vereniging, immers over 100 jaar St. Cecilia valt veel te vertellen.

Naast het lenteconcert is de vereniging druk bezig met voorbereidingen voor het verdere jubileumjaar. Het kermisweekend wordt een muzikaal, sportief feestweekend in samenwerking met de St Bavoloop en de horeca met op zondag 19 juni een concert op het Lindekensplein. Daarnaast gaat er weer een RICH plaatsvinden. Deze concerten vinden plaats op 4, 5 en 6 november in Sporthal ’t Trefpunt. Binnenkort is hier meer over te horen en te lezen.

Echter eerst staat het Lenteconcert op het programma. Dit vindt plaats op zaterdagavond 26 maart om 19.30 uur en zondagmiddag 27 maart om 13.30 uur in de Koutershof te Rijsbergen. De kaarten kosten € 7,50 per stuk (inclusief consumptiebon). De kaarten zijn te koop via de facebookpagina van st Cecilia.

Houdt dus de Facebook pagina in de gaten voor de link. De kaartverkoop start op vrijdag 4 maart om 12.00 uur.
U bent van harte welkom om zo de opening van ons jubileumjaar te vieren.

Vorig artikelMini – Maxi Toernooi
Volgend artikelStraks veiliger oversteken in Prinsenstraat en St Bavostraat.