(Bron/foto: Aopelaanders)

✨ NIEUW LID RAAD VAN 11 ✨

Aopelaanders!

Houwe jullie ’t ammel nog ’n bietje? Ik nie mir!! Dit jaar wordt namelijk mijn eerste jaar bij de raad van 11 en daar kijk ik enorm naar uit!

Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Menno van Dongen, 24 jaar en geboren en getogen in de Mauritsstraat. Ik werk momenteel als projectleider bij een ingenieursbureau in Breda en maak in m’n vrije tijd graag muziek.

Als kleinzoon van Sjaok van Kaote is het Aopelaandse carnaval mij natuurlijk met de paplepel ingegoten. Ook heb ik vroeger met Juultje & Sijtje Blom, Nick & Jill van der Vorst en m’n zusje Meike een aantal jaren met succes meegedaan met de kinderoptocht (de bokaal heeft nog steeds een mooi plekje in huis). En de afgelopen jaren zijn we tijdens carnaval met onze vriendengroep vaste gast bij de Aopelaandse cafés.

Ik heb er hartstikke veel zin in om samen met de rest van deze mooie vereniging veel leuke activiteiten te gaan organiseren voor jong en oud. En om er vervolgens met jullie allemaal een gigántisch feest van te gaan maken!

Alaaf en tot snel,

Menno van Dongen