(Bron/foto: Bavoloop Rijsbergen)

Owh wat hebben we genoten nu ruim een week geleden tijdens de 2e Bavo Trailrun!En aan alle foto’s te zien vonden de deelnemers het ook erg geslaagd 😉!
Nogmaals dank aan alle deelnemers (mens en dier) en uiteraard onze vrijwilligers en sponsoren Zundertse Bode PLUS Van Eekelen Autobedrijf Janssen Rijsbergen Jacobs Sierbestrating Ad Oostvogels Brabants Landschap Ruben Drankenhandel & Tentenverhuur Stukadoorsbedrijf van Baal RijsbergenNED PersoneelBegin 2023 zullen we traditie getrouw onze sponsoren en vrijwilligers bedanken tijdens de jaarlijkse rondgang!Zetten jullie overigens het 3e weekend van juni alvast in jullie agenda? #bavoloop2023

Vorig artikelFiets gestolen hoek gommerstraat / kerkakkerstraat
Volgend artikelAangepaste openingstijden Smidshuis Rijsbergen