(Bron/foto: Diakonia NGK Rijsbergen)

Nederlands Gereformeerde Kerk in Rijsbergen

Klop – Klop. Dit is het thema van de kerstpraise avond op 24 december.

Op deze avond zal het verhaal van kerst worden uitgebeeld door Zandkunstenares Lily Knol.  Met zand creëert ze prachtige beelden en met muziek op de achtergrond komt het verhaal van kerstmis op een bijzondere manier tot leven.  Deze kerstpraise start om  19.30uur. Na afloop is er een drankje en een hapje.

Koning Leeuw. is het thema van de familiekerstdienst op 25 december. Aanvang 10.30 uur.

We vieren dat Jezus, de redder van deze wereld is geboren en dat Hij ons licht en hoop geeft voor nu en in de toekomst, wat deze ook brengen zal. Ook in deze dienst zal Lily, de zandkunstenares, op een bijzondere manier dit verhaal uitbeelden. Deze kerstdienst is een familiekerstdienst voor jong en oud. Plaats: NGK Rijsbergen , Gommerstraat 87 te Rijsbergen.

Wanneer u meer wilt weten over het geloof in God of over onze gemeente, dan kunt u contact opnemen met ds. Hans van Winkelhoff, telefoon 0619021077 of u kunt mailen: Predikant@ngkrijsbergen.nl