(Bron/foto: team Zus en Zus/ Co en Zo)

In 2016 voor de eerste keer als vrijwilliger naar de Alpe d’HuZes. Zoveel indrukken, zoveel liefde en warmte ervaren dat we besloten om in 2017 mee te lopen op de Alpe d’HuZes, samen met mijn zus Ineke, als team Zus & Zus, Stap voor Stap. We vonden het spannend of we wel genoeg donaties zouden krijgen om ons doel te halen. En dat lukt boven verwachting: dank zij vele lieve mensen! Op de berg hebben we genoten, gehuild, gelachen, alle emoties kwamen langs. Ons enthousiasme  werkte aanstekelijk en tada!! daar zijn we weer! Nu als team Zus & Zus, Co en Zo. (Zus & Zus met verwijzing naar onze eerste keer, Co van onze broer Jack, die ook al 5 jaar meegaat als vrijwilliger, en Zo? Dat zijn de andere familieleden. En we hopen weer veel geld binnen te halen, voor onderzoek en betere kwaliteit van leven met en na kanker. Want niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook??

Hartelijk dank voor je donatie, hoe groot of klein dan ook!!

Vanaf vandaag zijn er 2 foto-wandeltochten te koop tbv Alpe d’HuZes, één in Zundert en de andere in Rijsbergen. De tochten zijn ca 5 km lang en rolstoelvriendelijk. 

Even een frisse neus halen tussen Kerst en Nieuw, de tweede week van de Kerstvakantie even met de kinderen erop uit. En ook daarna nog te wandelen. 

Tot 31 maart verkrijgbaar bij Helmut fietstechniek en Arno’s IJs. Onder de goede inzendingen wordt een leuk prijsje verloot.

Veel zoek- en wandelplezier!

Meer informatie klik hier

Vorig artikelKoop jij 30 en 31 December 2022 ook verse oliebollen bij café/zaal Neefs aan het oranjeplein in Zundert?
Volgend artikelKindje Wiegen in de Trudo Kerk