(Bron/foto: Rucphenrtv.nl – 106.4 FM in de ether/Ziggo op het TV kanaal 45)

De vrienden van de Poëzie organiseren op 4 maart een poëziewandeling in Zundert.

Deze vrienden zijn een groep liefhebbers van gedichten die elkaar gevonden hebben in café In den Anker in Zundert. Ze komen uit Zundert, Etten-Leur en Wuustwezel. Het is een tocht van 4 kilometer door de prachtige natuur van Tachtigbunder, de Moeren en de Buisse Heide. Op zes plaatsen worden gedichten voorgelezen.

Vanuit Wuustwezel nemen Staf Van Riel en Neel Vermeiren deel. Van Nederlandse zijde nemen Mariëtte Veraart, Floor Sprenger, Ad de Klerk en Adèle Speekenbrink deel. Stan Van Looveren uit Wuustwezel stippelde de tocht uit. Vertrekken kan in begeleide groepjes tussen 13.00- en 14 uur voor een tocht van ongeveer 1,5 uur door de mooie natuur. Op verschillende plaatsen worden gedichten voorgelezen.

Napraten wordt gedaan in het zaaltje van den Anker. Deelname is gratis en op eigen risico. Deze gedichtentocht is een unieke combinatie tussen natuur en poëzie. Op zes plaatsen worden gedichten voorgelezen. Dat kan eigen werk zijn of een greep uit het rijke gedichtenbestand van Nederland en Vlaanderen. Het wordt onderweg genieten van woord en beeld.