(Bron/foto: Etten-Leur city app)

Zojuist zijn de plannen voor de Profwielerronde Etten-Leur gepresenteerd. Het grootste eendaagse sportevenement van het jaar. Toegevoegd aan het programma op zondag 20 augustus is onder andere een wedstrijd voor handbikers. Ook staat de wedstrijd mede in het teken van het afscheid van speaker Kees Maas.

De organisatie slaagt er jaar op jaar in om het mooist denkbare rennersveld aan de start te krijgen. Bovendien is het grote sportevenement al jaren gratis toegankelijk voor bezoekers. Nergens anders hebben sponsoren en bezoekers zoveel kans de vedetten recht in de ogen te kijken, aan te raken, om een handtekening te vragen of samen een selfie te maken. Tom Dumoulin noemde de wedstrijd op de nationale tv eerder ‘het WK onder de criteriums’!

Mogelijk komt ook hij dit jaar terug naar Etten-Leur…

Lees meer op Etten-LeurCityApp.nl:

https://bit.ly/3ZGNDuY

Vorig artikelVanavond is er een openbare vergadering Het Besluit
Volgend artikel100 Jaar