Logo Zundert Breed

(Bron/foto: zundert breed)

‘Het Zunderts Feestweekend’

Zaterdag 22 en zondag 23 April 2023 wordt er voor de eerste keer een volledig nieuw evenement georganiseerd, namelijk het ‘Zunderts Feestweekend’. Het evenement vindt plaats op de locatie van de oude Stuivezandse Feestweek, achter het huidige pannenkoekenhuis Koeckers aan de Bredaseweg.

Ontstaan

Het nieuwe evenement wordt georganiseerd door 3 vrienden uit Zundert. Sinds een aantal jaren houden zij zich bezig met het organiseren van verschillende evenementen. Hoofdzakelijk voor de jeugd uit regio. De bekendste feestformule onder de jongeren is het Meldplicht Festival, een 18+ house/dance concept waar op de eerste 2 edities al diverse grote artiesten zijn geweest!

Meldplicht

Als jonge organisatie willen we graag iets bieden. Een belangrijk deel van ons evenement is de programmering, en dat zie je op het affiche wel terug. Bijna alle acts zouden ook als hoofd act geboekt kunnen worden! Hiermee proberen we met het MELDPLICHT concept op zaterdag voor de jeugd dus ook echt iets te bieden. Bijna wekelijks rijden er bussen met feestgangers het dorp uit heel Nederland en België door om te gaan stappen. Het zou tof zijn als deze ooit een keer ook allemaal richting Zundert komen.

Hollandse Middag

Zondag middag vindt vanaf 14u de eerste ‘Zundertse Hollandse middag’ plaats. Er zullen diverse Hollandse artiesten op het podium verschijnen zoals Frank van Etten, Robert Pater, Marco Kanters en vele anderen. De Hollandse middag is voor alle leeftijden vanaf 18+ te bezoeken. Gezien alle reacties is er in Zundert zeker ruimte voor zo’n evenement. Het belooft een groot gezellig meezing festijn te worden!

Nostalgie

De aankondiging van dit nieuwe feestweekend heeft, zeker met de Hollandse middag erbij, voor veel nostalgische reacties gezorgd. Het huidige pannenkoekenhuis Koeckers staat bij een groot publiek bekend als het vroeger café Stuivezand. Jarenlang heeft hier een feestweek plaats gevonden. De organisatie van nu wil benadrukken dat het huidige feestweekend helemaal los staat hiervan. Mooi is het wel om te horen dat al die oude verhalen van vroeger toch weer naar boven komen.

Door Zundert, Voor Zundert! Is een krachtig motto waarbij iedereen die mee wilt denken of iets toe wilt voegen van harte welkom is!

Uiteraard is het Meldplichtfestival en de Hollandse middag terug te vinden op de socials Facebook en Instagram. Voor info en tickets kijken dan op: www.zundertsfeestweekend.nl