(Bron/foto: St Cecilia Rijsbergen)

De muziekverenigingen uit de gemeente, namelijk muziekvereniging Wernhout Vooruit (Wernhout), Fanfare St. Martinus (Achtmaal), Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak (Zundert), Accordeonvereniging Con Amore en Muziekvereniging St. Cecilia (Rijsbergen) houden op zondag 26 maart 2023 een muzikale ontmoeting.


Deze verenigingen komen jaarlijks bijeen voor een Onderling Muziek Toernooi, de verschillende onderdelen van de verenigingen spelen 3 verschillende muziekstukken. Deze stukken worden beoordeeld door een jury (als de vereniging dit wil). Hierbij worden er ook diverse prijzen verdeeld.

Dit evenement, is voor een ieder gratis toegankelijk om te komen kijken en luisteren.
Kortom heb je zin een afwisselende middag vol muziek? Kom dan gezellig langs op 26 maart in Kouterhof te Rijsbergen. Je kunt op ieder moment komen kijken en luisteren. Tijd: 12.45-17.00 uur

Facebook evenement

Vorig artikelUitslagen en standen van de Bekerwedstrijden, kampioenschap driebanden Rijsbergen 2023
Volgend artikelAfscheid van Rene Alleman en Kees Verkooijen