(Bron/foto’s: Etten-Leur city app)

De tijd is rijp!

Traditiegetrouw brengt Wijn- en aspergeboerderij De Santspuy uit Etten-Leur de officiële eerste kilo asperges altijd op een bijzondere manier naar een horecagelegenheid.

En dat was vandaag niet anders. Gilbert Sweep bezorgde de eerste kilo ‘wit goud’ ter waarde van 15 euro met een hightech elektrische trekker van Agromec – Fendt Farming (totale waarde 800.000 euro) bij Le Jardin in Rucphen.

Lekker op de trekker!

De Santspuy gaat voor lekker duurzaam. De aspergeplanten kregen eerder ook al een handje mest van eigen koeien.

De komende tijd zullen ook diverse Etten-Leurse restaurants weer bevoorraad worden.

De verkoop van asperges bij De Santspuy start officieel aanstaande zaterdag.

Dat wordt smullen geblazen!

De Santspuy op Etten-LeurCityApp: https://bit.ly/3TYrtD2