(Bron / Foto’s: Charles van Campenhout via Zundert Breed)

Om heel de route af te gaan is niet mogelijk. Ook niet op twee dagen. Er is zoveel te zien. Ook krijg je bij de vele kunstenaars eventueel tekst en uitleg. De afgelopen zaterdag is volgens de bezochte kunstenaars gezellig druk geweest.

Via Kunstroute Zundert: De kunstenaars van de Kunst-op-Route dagen zijn allemaal verschillend, maar toch zijn er heel veel dwarsverbanden te leggen.

Drie kunstenaars tonen werken met het thema corso: Andre van Erk, Andre Roks, Mieke van Zundert. Meerdere kunstenaars werken met tekst, zoals Lenette Broer, Soleil Moon en Milou van Ham. Keramiek is onder meer te vinden bij Annelies de Klerk, José Herijgers, Fien Peeters en Monja Knol. Abstract en geabstraheerd schilderwerk is er te zien, gemaakt door Frans Ermens, Paula Kuijpers, Soleil Moon en Trees Brekelmans. Figuratief schilderwerk in diverse technieken wordt gemaakt door onder meer Natalie Koeken, Kitty Zagers, Lizette Zagers, Petra van Alphen, Guido Torfs, Paula Kuijpers en schildergroep Heilaar. Aquarelwerk is te vinden bij Cecile Maas en Renate van Dongen. Op twee plaatsen is er muziek. Singer songwriter Deborah Jacobs speelt op zaterdag bij de Krabbebossen en de Vlaming Guido Torfs zal naast zijn schilderijen ook muziek maken aan de Bredase weg. De andere buitenlandse gast is de Britse Flora Bradwell die haar werkperiode het Van Gogh atelier afsluit met een expositie van Bomen, net als Trees Brekelmans.

Fotografie is er van Anja Dijck, edelsmeedkunst is er van Ingrid van der Meer, Glaskunst is er van Peggy Bus, grafisch werk is er van Marion van Bergen. Zij geeft demonstraties. Ook beeldhouwer Wil Overbeeke demonstreert. Lily Knol geeft een beeld van zandschilderen. Dertig ingeschreven kunstenaars, allemaal verschillend, allemaal boeiend. Enfin: we gaan los! We wensen u veel kijkplezier tijdens de Kunst-op-Routedagen, de deuren van de kunstenaars staan open van 11.00 tot 17.00 uur.