(Bron/foto: Let the children play)

De 9e editie van de Walk for Children resulteert in een mooie opbrengst van maar liefst ruim 1500 euro voor de stichting Let the Children Play.

Zondag 22 oktober was een mooie droge dag om heerlijk te wandelen in het buitengebied van Rijsbergen.
De inschrijving vond plaats in het Koutershof te Rijsbergen, vanaf 08.00 uur voor de geoefende wandelaars met 2 verschillende afstanden van 11 en 16 km. Vanaf 09.30 uur kon men ook beginnen aan de gezinswandeltochten van 6 en 3 km.

De vier verschillende routes liepen door het beekdal en Kaarschot die Cor Mathijssen en Jos van Rijckevorsel hadden uitgezet. Tijdens de 2 pauzeplekken konden de deelnemers even op adem komen met een lekkere appel en wat drinken.

Bij terugkomst werden de deelnemers verrast met een kop champignonsoep of een mok chocomel en konden zij raden hoeveel de steen woog om zo nog een steentje bij te dragen voor de kinderen van Amasiko Greenschool te Oeganda.
Hiermee konden verschillende prijzen gewonnen worden die beschikbaar waren gesteld door diverse sponsoren. De steen woog 7435 gram en de prijzen zijn ondertussen uitgereikt aan de winnaars.

De Walk for Children commissie die verder nog aangevuld wordt door Jolanda Mathijssen en Ingrid Damen kan terug kijken op een geslaagd wandelevenement met een dikke 175 deelnemers en een mooie opbrengst van ruim 1500 euro voor de stichting Let the Children Play.

Dank aan de sponsoren, deelnemers en vrijwilligers die dit mooie wandelevenement voor dit goede doel mogelijk hebben gemaakt. Op naar een jubileum editie, de 10e versie van de Walk for Children in 2024.