(Bron/foto: Dierenasiel Breda)

Dit nestje met jonge merels heeft al een hele ‘wereldreis’ achter de rug. In Moerdijk werden de kleintjes met nest en al ontdekt in een auto. De bestuurder, die uit Bergen op Zoom kwam, hoorde gepiep en na even zoeken zag hij wie de veroorzakers van het geluid waren. Omdat het bedrijf waar hij was bijna ging sluiten, besloot hij de zes jonge vogels mee te nemen naar zijn woning in Fijnaart, waar onze vrijwilligster Astrid ze kwam ophalen om ze vervolgens naar het Vogelrevalidatiecentrum Zundert te brengen. Dat zijn nogal wat kilometertjes!

Onderweg hoorde Astrid ze luid roepen om eten. Hopelijk gaan deze kleintjes het redden zonder hun ouders, maar bij het Vogelrevalidatiecentrum zijn ze in goede handen. Fingers crossed .

Wil je je ook inzetten voor dieren in nood? We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons team van de Dierenambulance (voornamelijk) voor de avond- en/of nachtdiensten willen versterken. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website: https://docbreda.nl/vacatures/vrijwilliger-dierenambulance/