(Bron/foto: Etten-Leur city app)

Profwielerronde Etten-Leur 2024: om door een Olympisch ringetje te halen.

Opnieuw liegen de ambities van de organisatie er niet om. Op zondag 11 augustus denderen de beste wielrenners ter wereld weer door de straten in het centrum van Etten-Leur. En opnieuw kunnen vele duizenden bezoekers dat weer gratis beleven.

Omdat de Profwielerronde Etten-Leur het eerste criterium na de Olympische Spelen is, zet de organisatie in op de komst van Olympisch kampioenen. Ook zijn de eerste lijntjes al gelegd met Tadej Pogacar, de winnaar van de Giro d’Italia. Wie weet!… Zoveel mogelijk truien in Etten-Leur, dat is wederom het streven.

Dit jaar zal er voor het eerst ook een programma zijn op de zaterdagavond, 10 augustus: een Wielercafé voor iedereen in de tent aan de Anna van Berchemlaan en een Wielerdiner voor het goede doel (voor genodigden) in mogelijk de Van Gogh Kerk Etten-Leur.

Binnenkort is de nieuwe website https://profwielerrondeetten-leur.nl online en vanaf dat moment kan er ingeschreven worden voor onder andere de Dikke Banden Race en Loopfietswedstrijd, voor de tribune en voor het Wielercafé.

Op www.etten-leurcityapp.nl houden we je de komende tijd uiteraard volledig op de hoogte.