(Bron/foto: Avoord)

Maandagochtend 3 juni hing er een gezonde spanning bij Rijserf. De officiële opening van de tweede A’voordeel kledingwinkel binnen Avoord is een feit. Om dit winkeltje in de picture te zetten bedachten vrijwilligers een modeshow voor bewoners en mensen uit de wijk. En dat was een heel goed idee! Het Warm Hart zat gezellig vol terwijl vrijwilligers Joke en Anny en bewoners Jan en Bets als modellen voorbij kwamen in mooie samengestelde kledingsetjes. Ze stalen helemaal de show en kregen regelmatig applaus.

De organiserende groep vrijwilligers was blij verrast met het aantal kledingstukken dat verkocht is op de eerste openingsdag. Alle inkomsten gaan naar activiteiten voor bewoners.

𝗔’𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗲𝗹 𝗸𝗹𝗲𝗱𝗶𝗻𝗴𝘄𝗶𝗻𝗸𝗲𝗹 𝗥𝗶𝗷𝘀𝗲𝗿𝗳

Open: oneven weken op maandag van 10.00-12.00 uur in de hal bij binnenkomst. Inleveren van kleding kan op vrijdag in Rijserf

𝗔’𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗲𝗹 𝗸𝗹𝗲𝗱𝗶𝗻𝗴𝘄𝗶𝗻𝗸𝗲𝗹 𝗞𝗹𝗼𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿𝗴𝗮𝗮𝗿𝗱

Open: oneven weken op woensdag van 14.00 – 16.00 uur in atrium A op de eerste verdieping van deze locatie. Inleveren van kleding kan op dinsdag en donderdag van 8.00 – 15.00 uur bij Franciscushof.

Kom gerust ook eens winkelen op één van deze locaties!

#ouderenzorg#zorgendoenwesamen#vrijwilligers