(Bron/foto: Truck en Tractor Pulling Rijsbergen)

𝗛𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱𝘀𝗰𝗵𝗲𝗺𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲!

Op zaterdag beginnen wij om 17.00 uur met een wedstrijd van de Duitse Klassen! Je kan je startnummer 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐣𝐤 op komen halen bij de informatiebalie. De rijders die ook op zondag aanhaken, mogen hun tractoren op het terrein laten staan.

LET OP: zelf overnachten op ons terrein is 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐮𝐮𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 en je bent 𝐠𝐞𝐡𝐞𝐞𝐥 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐚𝐚𝐧𝐬𝐩𝐫𝐚𝐤𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 voor eventuele schade of diefstal aan je persoonlijke eigendommen.

Vanwege het overweldigend succes van onze inschrijfavond , zijn wij helaas genoodzaakt om de proeftrek op zondag in te korten. Wij hebben iedereen op de inschrijfavond de ruimte gegeven om mee te kunnen doen met onze wedstrijd, waardoor er helaas door zoveel deelnamen niet genoeg ruimte is om de gehele klassen de proeftrek te laten rijden.
De proeftrek start om 09.00 uur. Daarbij geldt dat er per tractor maar één proeftrek gereden mag worden, gun het elkaar om de proeftrek te kunnen rijden! Let op: je dient eerst je startnummer 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐣𝐤 op te halen bij de informatiebalie.

Staat jullie trekker er al klaar voor?

Wedstrijdschema

Zaterdag 6 juli 2024
Vanaf 17.00 wedstrijd Duitse Klasse
van 20.00 tot 01.00u
Feestavond met CONFETTI RAVERSJOHNNY GOLD en DJ GIJS!

Zondag 7 juli 2024
van 09.00 tot 22.00u

Landbouwklassen,
Vrije klasse en Jeepklasse

Afterparty met DJ GIJS en KOORN PIK & DE DORSTVLEGELS!

Inschrijfavond
Onze inschrijfavond heeft plaatsgevonden op vrijdagavond 31 mei 2024 om 20.00 uur bij Café Marktzicht in Rijsbergen. Inschrijven voor onze wedstrijd is NIET meer mogelijk. Alle klassen zitten vol!

Wedstrijdschema Trekkertrek Rijsbergen 2024

Reglement Trekkertrek Rijsbergen 2024

Deelnemerslijst Trekkertrek Rijsbergen 6 en 7 juli 2024