(Bron/foto: Discgolf Assortimentstuin)

Het is zover!!!!

De discgolfbaan kan aangelegd worden!

Het bestemmingsplan van de assortimentstuin is onherroepelijk. Dat is uiteraard zeer goed nieuws.

De voorbereidingen waren al in volle gang. Nu kunnen de baskets en T signs besteld worden. Als die binnen zijn, wil ik graag een proeftoernooi organiseren om de precieze locatie van de baskets te bepalen. Daarover volgt later meer, want iedereen kan daaraan meedoen (zoveel als het aantal plaatsen toelaat).

Voor het plaatsen van de baskets, zoek ik nog hulp van verenigingen of corsobuurtschappen. Hier staat een vrijwilligersvergoeding voor de verenigingskas tegenover. Heb je interesse, laat het mij even weten.

Buurtschap Tiggelaar, Buurtschap Schijf, Buurtschap de Lent, Buurtschap Raamberg, Buurtschap Laarheide, Buurtschap Veldstraat, Buurtschap Wernhout, Buurtschap Poteind, Laer-Akkermolen, Buurtschap De Berk, Buurtschap Molenstraat, Buurtschap Achtmaal, Buurtschap ’t Stuk, Buurtschap ’t Kapelleke, Buurtschap Klein Zundert, Buurtschap Markt, Buurtschap Helpt Elkander, Buurtschap Stuivezand, Buurtschap Rijsbergen, Klein-Zundertse Heikant en andere verenigingen (deel dit bericht gerust)

Is er een buurtschap of vereniging die mij wil helpen? Het gaat te zijner tijd om het plaatsen van de baskets en de T signs. Deze moeten in beton gestort worden om zoveel mogelijk ‘hufterproof’ te zijn.

De discgolfbaan wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Zundert, Rabobank De Zuidelijke Baronie en Assortimentstuin Zundert.

Disc Golf Nederland