(Bron/foto’s: Parochie Christus Koning)

Het was zover, de presentatieviering van diaken Anton Janssen.
In een prachtig versierde Trudokerk vond vandaag de presentatieviering plaats. Er waren aanwezigen uit alle 10 de parochiekernen en uiteraard ook vanuit de plaatsen daarbuiten zoals de vorige parochie waar Anton werkzaam was.
Dat hij daar gemist zal worden is wel duidelijk. Anton is de laatste weken overladen met cadeaus en prachtige knutselwerken om zo afscheid te nemen van hun parochie.

Wij, Christus Koning Zundert en Sint Franciscusparochie Rucphen zijn erg blij met de komst van Anton.
Hij zal, buiten zijn algemene pastorale werkzaamheden, bijzondere aandacht geven aan het pastoraat voor jonge gezinnen, de bevordering van het bedevaartpastoraat en de verdere ontwikkeling van de missionaire parochie.
De mooie versiering in de Trudokerk liet dan ook zien wat er in diverse werkgroepen ondernomen wordt op het gebied van pastoraat voor jonge gezinnen. Anton kreeg een mooie waxinelichthouder aangeboden welke een groep mensen voorstelt die met elkaar in verbinding staan. Uiteraard werd er ook een zak waxinelichtjes gegeven zodat het cadeau gelijk gebruikt kan worden.

Ook zullen Anton en vrouw Inge aanwezig zijn bij het bloemencorso en dit spektakel aanschouwen vanuit de pastorie in Zundert. Na afloop van de presentatieviering was er een gezellig samenzijn in de pastorietuin. De zon liet zich uitbundig zien. Het was een mooi samenzijn.

We hopen dat iedereen die vandaag niet aanwezig kon zijn, op een ander moment kennis zal maken met diaken Anton Janssen tijdens een viering, evenement of bedevaart.