(Bron/foto’s: Maria van Nispen)

De wandelingen waren niet langer  dan 1 km met daarbij iedere avond een spel opdrachten, een rebus raden, kleuren zoeken, foto’s zoeken en letters zoeken. 
Mantelzorgers, kinderen klein kinderen en andere familie leden werden opgetrommeld om mee te lopen. Daarnaast nog vrijwilligers en de inzet van onze collega’s die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.  

Met meer dan 50 deelnemers (en evenveel begeleiding)  hebben we door de straten van het mooie Rijsbergen gewandeld .
Op maandag kregen alle bewoners een start kaart die ze goed moesten bewaren, want deze moest 4 dagen mee. En men kon de nodige stempels verzamelen.  
Men ging voor de eerste wandeling op pad. Onderweg was er nog een pauze post die voorzien was van een rustpuntje en een kleine versnapering.  
Iedereen kwam moe en voldaan terug van de wandeling en in  het warm hart kon men nog wat drinken. En was de eerste avond zeer geslaagd. 

De tweede avond was  het erg warm waarop we de route wat hadden ingekort. Maar dat werd door niet iedereen goed ontvangen , men vond de route nu te kort, vertelde men lachend. In de pauze post kreeg eenieder nog een lekker appeltje wat gesponsord was door  de Plus  waarvoor dank.  

De derde avond stonden de eerst al om 18.00 uur bij de stempelpost zo veel zin had men erin om te gaan wandelen. Omdat het op een gegeven moment een ware opstopping veroorzaakte waren we genoodzaakt om de eerste wat eerder te laten starten.  

De laatste avond hebben we er een waar feestje van gemaakt. Met een wandeling, muziek medaille en gladiool, een waar festijn.
In de Gommerstraat   ontstond een ware file, bewoners ontvingen een gladiool MeLaDie speelde buiten en binnen en maakte er een feestje van. Iedereen zong en danste mee. 

Wat een avontuur zo genoten zoveel energie van gekregen zoveel geleerd zo mooi om te zien wat de bewoners genoten hebben ,  en die verhalen, ontroerd, een lach en een traan en vooral samen mooie herinneringen gemaakt, deze dagen waren goud waard, dit schreef een familie lid.  

Bewoners die direct vroegen wanneer gaan we weer, al die trotse blije gezichten. Familie  die de dank uitsprak over de organisatie en hun belevenissen met hun ouders.
Het was gewoon geweldig.