(Bron/foto’s: Monique Roelands)

Wat hebben tennis en Scrabble met elkaar te maken? Dat weten degenen die aanwezig waren op ons gezellige RTC mini- en maxi-toernooi nu als geen ander!

Dit keer draaide het vooral om de gezelligheid en iets minder om het winnen (oké, misschien een beetje minder). Van alle categorieën waren kinderen aanwezig, wat zorgde voor een gezellige dag op het tennispark. Er werden bergen tosti’s verslonden, high-fives uitgedeeld alsof het niets was, en er werd natuurlijk vooral heel sportief getennist.

Na afloop van de wedstrijden kreeg elk kind letters van het Scrabblespel. En hier kwam de echte uitdaging: wie kon met zijn letters het woord met de hoogste woordwaarde maken? Hele families werden ingezet, chatGPT geraadpleegd, en er zijn zelfs pogingen gedaan tot omkoping van de Jeugdcommissie om letters te ruilen.

De eerste prijs ging dit keer dus niet naar de beste tennisser met de snelste service of de beste backhand, maar naar de jeugdspeler die erin slaagde om iets briljants als “expert”, “schoudertjes” of “boegpunt” met zijn gewonnen letters te leggen. Wie had gedacht dat je met “zweetvoetjes” een tennistoernooi zou kunnen winnen?! Nou, vandaag was alles mogelijk.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid!

Hier vind je alle foto’s.