(Bron/foto: Het Kaffee Rijsbergen)

Feestweek!

Deze week is even anders dan anders. Maar gelukkig is dat positief want het staat in het teken van feest, feest en nog eens feest.

Aanstaande woensdag hebben we een promotieceremonie aan de Universiteit van Groningen. Omdat dit een enorm bijzondere dag is voor een familielid en Groningen niet heel dichtbij is, zijn wij deze dag niet in de gelegenheid om Het Kaffee te openen.

Daarom zijn we vanavond extra open zodat biljartclub Gineen vrolijk verder kan met de start van de competitie.

Aanstaande vrijdag trouwen goede vrienden van ons en hebben wij het geluk hier de hele dag bij te mogen zijn. Dus ook deze dag is Het Kaffee gesloten.

Dit gebeurd niet vaak, maar deze bijzondere momenten kunnen we absoluut niet missen. De afgelopen twee jaar staan vooral in het teken van werken maar gelukkig kunnen we daarnaast toch ruimte maken voor de mensen die dichtbij ons staan!

Op de dagen dat het Kaffee wel open is deze week, valt er ook enorm veel te vieren.

• met pensioen gaan

• vrijwilligers bedanken

• mijlpalen vieren

Belangrijke levensmomenten, het blijft zo fijn om daar met het Kaffee een onderdeel van te kunnen zijn voor onze gasten.

En daarnaast is er zoals elke week ook ruimte voor biljart, jeu de boules, vergaderen, borrelen en als de zon zijn best doet, nog lekker genieten op het terras.

Geniet van je week!
Geniet van de eerste herfstachtige dagen!
(Hopelijk volgende week nog heel even 20 graden )

Geniet van elkaar!
Veel liefs,
Angelica

#hetkaffeerijsbergen#feestweek#openingstijden#ishetzomerofherfst