Logo Zundert Breed

(Bron/foto’s: Zundert Breed)

Op zaterdag 21 en zondag 22 september organiseert Stichting Trekkertrek Zundert hun jaarlijkse Powerpulling Zundert weekend. Het trekkerseizoen nadert zijn einde, en Powerpulling Zundert wil dit seizoen afsluiten met een knallend evenement.

De festiviteiten beginnen op zaterdag vanaf 16:00 uur met een gloednieuw spektakel: Trekker Trekken! Teams van zes personen strijden om wie als eerste een tractor over de streep trekt. Na deze krachtmeting barst het feest los met de Full Pull Party. De feesttent aan de Stuivezandseweg in Klein Zundert wordt op zijn kop gezet door de Hardcore Vibes Band, DJ GIJS, en speciale shows zoals het Foute Uur en het Power Hour. Dit mag je niet missen!

Op zondag start om 10:30 uur de bekende trekkertrek wedstrijd. Meer dan 300 deelnemers komen in actie op twee banen in verschillende categorieën: landbouwklassen, jeeps, vrije klasse, tuinbouwklassen en de spectaculaire Hypropullers competitie. Na afloop gaat het feest gewoon door in de tent met live muziek van Van Brenghe en opnieuw DJ GIJS.

Voor de kinderen is er ook volop vermaak, met een springkussen, zandbak en een kleurwedstrijd met leuke prijzen.

Het evenement vindt plaats op het terrein aan de Stuivezandseweg, tegenover huisnummer 57 in Klein Zundert. Kaarten zijn beide dagen aan de deur te koop.

Voor het volledige programma en deelnemerslijsten, bezoek onze Facebookpagina of website: www.powerpullingzundert.nl.

Kom langs en beleef een weekend vol kracht, spanning en gezelligheid!