(Bron/foto: Aopnormaal-Reik mij de hand)

Reik mij de Hand 2024, staat weer bol van de activiteiten!

Zaterdag 14 en zondag 15 september a.s. is weer iedereen welkom in de speeltuin van Taverne De Zevenster, bij de paters te Meersel-Dreef.

Reik mij de Hand organiseert voor de 46ste keer tijdens het derde weekeinde van September, het jaarlijkse actieweekeinde ten voordele van de missiewerking van Meersel-Dreef, Galder en Strijbeek. Dit jaar zamelen wij in voor een vijftal projecten in Congo, Guatemala, Pakistan en Kenia.

Op zaterdag start het actie weekeinde om 10,30 uur met de verkoop van religiosa & curiosa en azalea’s.
Vanaf 13,00 uur is er Livemuziek (Ierse Folk) en starten de kinderen om 13,30 uur met de avontuurlijke sponsorloop door de Mariatuin, de kerk om dan de finishen in de speeltuin. Het bedrag van deze sponsorloop zal worden bekend gemaakt op zondag om 17,00 uur.

Op zondag start de actiedag weer om 10,30 uur met de verkoop religiosa & curiosa en azalea’s en is er muziek in de speeltuin.
Om 13,00 uur worden volgens de traditie de vlaggen van België en Nederland gehesen door de burgemeester van Hoogstraten en Alphen-Chaam.

Hierna spelen diverse muziekgezelschappen tot 18,00 uur

Allerhande activiteiten zijn er de gans middag:
voor de kinderen, ponyrijden, kindergrime, glittertattoo’s en een goochelaar
Er is een enveloppentombola en portret tekenen, en een grote tombola met prachtige prijzen, trekking van de winnende loten te 17,00 uur

Geniet van heerlijke pannenkoeken en Hotdogs en een drankje erbij!

NIEUW DIT JAAR is de samenwerking met het initiatief de Kunst- en Cultuurroute Galder-Strijbeek. Een route langs Kunst en Cultuur in Galder en Strijbeek waarbij wij aansluiten aan deze route met bijzondere kunst van pater Joseph Joyson Palliparambil in de kerk van Meersel-Dreef.

Wees welkom bij Reik mij de Hand 2024 te Meersel-Dreef
Kan u er niet bij zijn, maar wil u Reik mij de Hand toch steunen? Elke bijdrage, groot of klein, is een welkome bijdrage voor onze projecten.
Stort jou donatie op nr. IBAN: BE11 7509 3054 8848 – BIC: AXABBE22
t.n.v. Reik mij de hand Meersel-Dreef met de mededeling RMDH 2024

Onze dank is groot!