(Bron/foto: Zonnebloem Rijsbergen)

Dinsdag 10 september was onze jaarlijkse ontmoetingsdag, alle Zonnebloem deelnemers waren uitgenodigd bij de Harmoniezaal te Rijsbergen.
We kregen een heerlijke koffietafel aangeboden.

Er werd lekker bij gekletst. We hadden deze middag ook 3 jubilarissen onder de vrijwilligers.
Ad en Joke van de Wijngaard en Rolien Bastiaansen.
Alle 3 zijn ze 10 jaar vrijwilliger van De Zonnebloem Rijsbergen.

Ad en Joke ontvingen het Zonnebloemspeldje met oorkonde en attentie van onze voorzitster Maria, Rolien kon niet aanwezig zijn maar ontvangt het natuurlijk ook nog.
De voorzitster zegt hoe belangrijk vrijwilligers zijn bij De Zonnebloem. Zonder deze enthousiaste vrijwilligers houden we De Zonnebloem niet op de been.

In de middag kwam troubadour Gerry Joosen ons verrassen.
Al jaren geniet Gerry bekendheid door zijn optredens, die vaak tot meezingen en heerlijk meedeinen uitnodigen . Zijn repertoire bestaat uit populaire, meest Hollandse liedjes, die hij met zijn gitaarspel begeleidt. Kenmerkend voor zijn presentatie is het contact met de mensen. Hij speelt niet vanaf een podium, maar beweegt zich tussen de mensen in de zaal. Dat werd bijzonder op prijs gesteld, gezien het enthousiast reageren op zijn liedjes en grappen. Het was mooi om te zien hoe iedereen de liedjes herkenden, er werd volop mee gezongen.

Veel DANK aan iedereen die deze dag weer mogelijk heeft gemaakt, de gastvrijheid bij de Harmoniezaal en alle sponsors en vrijwilligers.