Logo Zundert Breed

(Bron/foto: Zundert Breed)

Taxatiedag

Vincent van GoghHuis Zundert,

woensdag 9 oktober 2024
10.00 – 15.00 uur
Entree taxatiedag GRATIS

Kunsttaxatiedag in het Vincent van GoghHuis op woensdag 9 oktober 2024

Op woensdag 9 oktober 2024 bent u van harte welkom bij het Vincent van GoghHuis in Zundert voor een taxatie van uw kunst en curiosa. De taxaties worden uitgevoerd door twee taxateurs van Art Dumay, een internationaal opererende kunsthandel uit het Zuiden des lands.

Art Dumay heeft meer dan 25 jaar ervaring en heeft in die tijd regelmatig taxatiedagen georganiseerd in samenwerking met diverse musea en instellingen. Door hun internationale groei en uitgebreide kennis en kunde zijn zij een betrouwbare partner voor uw kunsttaxaties. Deze taxatiedag op 9 oktober in het Vincent van GoghHuis biedt u de kans om op een laagdrempelige manier uw kunstwerken te laten taxeren door experts.

De taxateurs Ing Paul Dumay en Jan Coopmans, MA zullen op deze middag alle informatie en achtergronden aan bezoekers verschaffen over schilderijen, tekeningen, etsen en sculpturen. Dit mag zowel klassieke als moderne kunst zijn. Per persoon mag u 3 te taxeren kunstwerken meenemen. Grotere werken of sculpturen mogen op een tablet of telefoon getoond worden.

Een bezoek aan deze taxatiedag is gratis*! U kunt uw deelname reserveren via www.vangoghhuis.com/activiteiten/

Het museum hanteert de gebruikelijke entreeprijs van €9,00 op locatie. U kunt dan voor of na het taxeren ook het prachtige museum bezoeken. Toegang tot het museum is gratis voor mensen met een Museumkaart en/of ICOM.

Dus bent u benieuwd naar de waarde van dat oude schilderij op zolder of naar die tekening waarvan oma altijd zei dat het een waardevol stuk was? Kom dan naar de taxatiedag op woensdag 9 oktober van 10.00 uur tot 15.00 uur in het Vincent van GoghHuis in Zundert

*De reservering voor de taxatiedag is uitsluitend voor de taxatie. Wilt u voor of na de taxatie ook het indrukwekkende museum bekijken? Dan kunt u op locatie of online een ticket kopen voor het museum zelf. Het museum hanteert hiervoor de gebruikelijke entreeprijs.

Vincent van GoghHuis Markt 26-27 4881 CN Zundert

vincent@vangoghhuis.com

Art Dumay BV – Cockeveld 4 – Nuenen

www.artdumay.com en www.collectioneurs.nl

https://www.order.tickettop.nl/359b9-f393-a13b-c59b