Zundert Alert

92-jarige vrouw slachtoffer van nare babbeltruc en daarnaast ook gewond geraakt. Deze laffe daders moeten worden gepakt. Tips? 0900-8844.

RBU Zomerfeesten met een Belgische Bierproeverij

De zomer is begonnen en wat is er dan lekkerder dan een heerlijk glas bier op een mooi terras. Dit jaar organiseert de Rijsbergse Bier Unie een bierproeverij met als thema: België

Kentekendiefstal bij Koutershof: verdachten aangehouden in Etten-Leur

De politie heeft vrijdagochtend twee mannen aangehouden die verdacht worden van kentekendiefstal. Een getuige had de mannen aan de Koutershof in Rijsbergen bezig gezien

Wandel je mee vanaf de Zwarte Schuur Rijsbergen

Elke 3e zondag van de maand van april tot en met oktober zijn de Zwarte Schuur en het bakhuisje geopend. In de Zwarte Schuur is een kleine tentoonstelling te bezichtigen over het gebied en de historie van de turfwinning. Met een dagje Pannenhoef maak je iedereen blij. Er is zoveel gevarieerde natuur, een rijke geschiedenis, een avonturenbos voor kinderen en een hoop gezelligheid rond de Zwarte Schuur.

Rommelmarkt Meersel-Dreef

(Bron/foto: Rommelmarkt Meersel Dreef) Rommelmarkt Meersel-Dreef weer van start. Het is elke zondag in juni, juli en augustus van 8.30u tot 13u. Heeft u zin om...

Dorpsfeest in Effen 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Dorpsfeest Effen 2024 zal plaatsvinden op 31 augustus 2024! Dit jaar vieren we een bijzondere gelegenheid: Het 85-jarige bestaan, van zowel de Basisschool als de Heilige Moeder Gods kerk.  Het belooft een dag vol festiviteiten, herinneringen en gezelligheid te worden. Ook voor de kleintjes is er vertier , waaronder schminken en springkussens waar ze naar hartenlust kunnen springen en spelen!

De Menmoerhoeve

Vanaf nu zijn onze openingstijden aangepast. Wilt u iets vieren of een bijeenkomst houden bij ons? Dan passen we de openingstijden aan de partij aan.
Buurtsportcoach Zundert

Discgolfclinic in de assortimentstuin Zundert

Maandag aanstaande geef ik met Buurtsportcoach Zundert een discgolfclinic in de Assortimentstuin Zundert. Zijn er jongeren die graag kennismaken met discgolf?