Sponsoren

InformatieRijsbergen Digitaal Foto: Christiaan Rombouts

Rijsbergen Digitaal, van, voor en door Rijsbergen !
Vindt jij onze website leuk en zou je daaraan mee willen werken, dan ben je van harte welkom in het team van Rijsbergen Digitaal.
We verzamelen het nieuws, maken verslagen en brengen dat samen op deze website, onze facebook pagina, instagram en twitter.
Mail ons via info@rijsbergendigitaal.nl, of neem contact op met Barry de Vooght, Marlies Daamen of Rene Baremans.
Jij ben van harte welkom in ons team ! 
Wilt u contact opnemen met rijsbergendigitaal, mail dan naar info@rijsbergendigitaal.nl
Ook zijn wij te bereiken/volgen via twitter : #Rijsbergendigi  en Instagram : rijsbergendigitaal.
Mocht u graag hebben dat wij bij u langs komen voor een verslag, dan kunt u dat eveneens aanmelden bij info@rijsbergendigitaal.nl.


Aankondigingen:
Mocht je, je evenement willen promoten stuur dan een email met de informatie plus eventueel foto/affiche naar info@rijsbergendigitaal.nl, we plaatsen het dan op onze website, facebookpagina, instagram en twitter.
Ook mag je altijd de medewerkers van Rijsbergen Digitaal aanspreken, we hebben ook allemaal facebook chat.

Rijsbergendigitaal.nl   
Risten 2
4891bb Rijsbergen 
info@rijsbergendigitaal.nl.
tel: +31 (0)651115861Medewerkers :


Rene baremans  Rene Baremans

Geboren en getogen in Rijsbergen.
Woonachtig in Rijsbergen samen met mijn vrouw Petra en onze dochter Ilse.
Ik ben werkzaam in de sector logistiek, wat inhoud magazijn, verzendingen binnen en buitenland.

Hobby's zijn er voldoende, sporten (met de racefiets onderweg en hardlopen), alles wat met radio, muziek en radio programma's te maken heeft, en uiteraard vliegeren.
De meeste mensen kennen mij waarschijnlijk van de Rijsbergse Vliegerdagen.

Ik ben op het idee gekomen Rijsbergen Digitaal op te zetten , omdat de lokale omroepen samen zijn gegaan tot een streekomroep en daarmee toch een stukje lokale informatie verdwijnt. Het doel is om hier via dit digitale medium alle informatie en nieuwsfeiten te verzamelen over Rijsbergen.
Rijsbergen Digitaal is een medium van, voor en door Rijsbergen, dus iedereen is van harte welkom om zijn bijdrage te leveren.  Barry de Vooght

Ik ben Barry de Vooght, opgegroeid in Rijsbergen waar ik samen met mijn vrouw en 2 kinderen nog steeds met veel plezier woon.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als electrical hardware engineer met als taak het ontwerpen van besturingen voor de industriële automatisering. Deze besturingen variëren van het aansturen van kleine transportbanden tot complete productielijnen.

Ook in mijn vrije tijd houd ik me vaak bezig met van alles wat met techniek te maken heeft, ook mechanica boeit me enorm, hetgeen van pas komt bij mijn hobby's wielrennen en mountainbiken om ook de fietsen in conditie te houden.

Na enkele jaren als vrijwilliger bij diverse evenementen te hebben gefilmd heb ik in 2014 besloten naast mijn fulltime baan een bedrijf te beginnen, De Vooght Videografie. Iets wat ook voor Rijsbergen Digitaal goed van pas komt om ook hier de nodige reportages te kunnen maken.
Maarten Pijpers  Maarten Pijpers

Mijn naam is Maarten Pijpers. Ik ben opgegroeid in Rijsbergen. Inmiddels woon ik met mijn vrouw in Zundert. Mijn roots liggen in de ICT. Ik heb menig Rijsbergse computer gerepareerd. Na mijn opleiding ICT en management ben ik gaan programmeren en ben ik webdesign gaan doen. Na 10 jaar bij een marketing  bureau in Breda te hebben gewerkt ben ik de belevenissenbranche in gestapt. Vanwege mijn hobby in de luchtsport, met name het ballonvaren heb ik inmiddels een goed lopend bedrijf in de belevenissenbranche.

Mijn passie voor het programmeren, webdesign en het ontwerpen ben ik zeker nog niet verloren. De website, het ontwerp en alles wat daarbij komt kijken heb ik mogen verzorgen, waar ik erg trots op ben.
Marlies Daamen  Marlies Daamen
 
Mijn naam is Marlies Daamen-van den Broek, geboren en getogen in Zundert maar nu al ruim 41 jaar woonachtig in mooi Rijsbergen samen met mijn man Kees.  Onze dochter Daphne woont samen met haar Bart in Breda.

De meeste mensen zullen mij nog wel kennen uit mijn ROStv Zundert periode.
Tot mijn grote verbazing werd ik nu dus gevraagd om interviews te gaan doen voor het nieuw op te zetten kanaal Rijsbergen Digitaal.
Geen moment heb ik getwijfeld. Ik vind het supergaaf om weer met de microfoon op pad te gaan.
Samen met mijn nieuwe collega's Rene, Maarten en Barry gaan wij proberen Rijsbergen weer op de digitale kaart te zetten. We komen elkaar vast snel ergens tegen in ons mooie dorpje. Tot dan en de groetjes van Marlies.
  Charles van Campenhout

 Mijn ouders hebben de naam Carolus Johannus Maria met de roepnaam Charles aan mij gegeven.
Het zal wel toeval zijn geweest omdat ik er een van een tweeling ben. Wel samen met mijn broer geboren in Breda en daar opgegroeid met nog twee broers en een zus. In de jaren 80 mijn vrouw ontmoet op het Elisabeth in Breda waar zij werkte en ik stage liep.

Militaire dienst kwam eraan en als hospik zijnde bleef ik, vanuit Seedorf (D) contact houden met Anja. In 1984 getrouwd en een huis gekocht in Zundert. Met het 25 jarig huwelijk een spiegelreflex camera gekocht. Na wat maanden oefenen en prullen kreeg ik wat meer controle over het apparaat en werd mijn blik verbreed door onder ander bij de ROStv  als fotograaf en reporter terecht te komen.
Nu nog steeds met veel plezier ben ik bij de ROStv Telenieuws actief. Ook de Bode, gemeente Zundert en Baarle-Nassau hebben mij gevonden.

Voor de Provincie Noord Brabant heb ik ook een foto opdracht goed afgeleverd. Het leuke van het maken van foto’s (op mijn manier) is dat je op veel verschillende plekken en heel veel mensen tegen komt.
Nu Rijsbergen Digitaal mij gevraagd heeft kan je natuurlijk geen nee zeggen en zie ik dat als compliment en een verbinding.

Tot het fotomoment Charles

Rijsbergen digitaal in actie :

Rijsbergen Digitaal
 Barry de Vooght en Marlies Daamen      (Foto: Chessarina Spaninks/Pichess fotografie)


Rijsbergen Digitaal

Barry de Vooght en Marlies Daamen bij SamenSterk       (Foto: Jacqeline Verschueren)


Rijsbergen Digitaal
Barry de Vooght en Marlies Daamen bij SamenSterk       (Foto: Jacqeline Verschueren)


 
                

Agenda

Zondag 19 mei 2019 
Groot wandelevenement achtmaal. Vertrek bij Den Thuur, achtmaalseweg 179, Achtmaal.   diverse afstanden 

Zondag 19 mei 2019 
Kunstroute Zundert meer info: www.facebook.com/kunstroutezundert  

Dinsdag 21 mei 2019 
Weekmarkt, Lindekensplein   vanaf 13.00 uur 

Vrijdag 24 mei 2019 
Oldtimerweekend de Walm Aardgangstraat 5 in Klein Zundert   aanvang 18.00 - 01.00 uur 

Zaterdag 25 mei 2019 
Turfvaart expositie Rijsbergen van 11.00-17.00 in de zwarte schuur, Pannenhoef 4, Rijsbergen   meer info op www.cultuurlandgoederen.nl/activiteiten 

Zaterdag 25 mei 2019 
Oldtimerweekend de Walm Aardgangstraat 5 in Klein Zundert   aanvang 09.00 01.00 uur 

Zondag 26 mei 2019 
Turfvaar expositie Rijsbergen van 11.00-17.00 in de zwarte schuur, Pannenhoef 4, Rijsbergen   meer info op www.cultuurlandgoederen.nl/activiteiten 

Dinsdag 28 mei 2019 
Weekmarkt, Lindekensplein   vanaf 13.00 uur 

Woensdag 29 mei 2019 
Brei en Haakkaffe van 20.00-22.00 uur   Het Kaffee, St bavostraat, Rijsbergen 

Vrijdag 31 mei 2019 
Vrijdagmiddag oud papier inzamelen, op het kennedyplein in Rijsbergen.   Tbv Vakantie voor iedereen. 

Meer


Facebook

 
Dorpsraad Rijsbergen

Twitter

Het weer

Weersverwachting
Rijsbergen
Weeronline.nl - Meer weer in Rijsbergenweeronline.nl Altijd jouw weer