Home Theater Zundert de finalisten van Cameretten

  Theater Zundert de finalisten van Cameretten

  173
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 12 april 2024
  20:30

  Locatie
  in de Koutershof

  Categorieën Geen Categorieën


  Theater Zundert

  (Bron/foto: Theater Zundert)

  Vrijdag 12 april spelen de finalisten van Cameretten 2023 bij Theater Zundert. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten.’

  De finalisten:

  Daveson Ignatia – Dwaze Dave.

  Bij ‘Dwaze Dave’ worden de kleinste zaken groot, belangrijk of niet. Hij bekijkt de wereld om hem heen met een vergrootglas, bevraagt en windt zich op. De waarheid schuurt, is keihard en kan ook krom zijn. Dat kan Daveson niet accepteren. En… of je het nou met ‘m eens bent of niet: je kan niet om ‘m heen! Pas maar op!

  Molly en Esmee – Ghost

  “Ik zit als je binnenkomt direct links, niet te missen. Tot zo. X””Hallo?””Hallo?!”Molly en Esmee doen een poging om het woord slet te herzien, maar komen dan in de knoop met hun eigen (seksuele) verlangens en hun morele kompas. Een moderne zoektocht met scheerschuim, functioneel naakt en een föhn.

  BRO’S – BRO’S

  ‘BRO’S’ is een komische montagevoorstelling. In hoog tempo komen er korte scènes voorbij waarin steeds twee bro’s te zien zijn. Telkens verschillende personages die hun eigen absurde manier van communiceren hebben. Maar wat gebeurt er als dit schuurt? Is dit lekker of niet? Dat weet je niet hè. Ja dat lees je goed, we hebben zojuist je gedachtengelezen. Mango! MANGO! Jahaaa… Ook álle wereldproblematiek wordt aangekaart. Letterlijk álles. Doe rustig.

  Koutershof Rijsbergen

  Aanvang 20.30 uur

  Info & Tickets: Theaterzundert.nl