(Bron/foto: St Cecilia Rijsbergen – Carien Rombouts)

St Cecilia on Tour

De maand juni is een drukke maand voor muziekvereniging St. Cecilia Rijsbergen. Tijdens het kermisweekend is er op zaterdag Kiendjes gekeken. Er is een bezoek gebracht aan drie families, zo brachten we een bezoekje aan Yoona, Minke en Wietse. Alle kiendjes zijn wederom in de bas gefotografeerd. En met name voor de fam. Van Kuijck zeer bijzonder, omdat Minke de eerste is van de derde generatie van de fam. Van Kuijck, waarbij de vereniging is gaan Kiendjes kijken. Op zondag was er een optreden van de Jeugdband en Concertband op het Lindekensplein. Helaas waren de weergoden ons niet gunstig gezind. Na het optreden van de Jeugdband werd alles direct opgeruimd en bij het optreden van de Concertband is niet het volledige programma gespeeld. Daarnaast stonden er op het Kennedyplein verschillende attracties, door omstandigheden waren het niet het aantal attracties voor jong en oud, waarop wij hadden gerekend.

Op maandag 24 juni hopen we op beter weer, zodat we ons volledige muzikale programma ten gehore kunnen brengen. De Muziekvereniging houdt dan haar traditionele “Harmonie on Tour” concerten. Dit keer is gekozen voor een locatie net over de beek, namelijk bij de fam. Peeters, De Lange Dreef 3. Allereerst zal de Jeugdband onder leiding van Ellis Bastiaanssen spelen, gevolgd door de Concertband onder leiding van John Curfs. Uiteraard zal het een muzikaal, herkenbaar programma staan. Vanaf 19.30 uur staat de koffie / thee / frisdrank klaar en kunt u genieten van de klanken van de orkesten. Bij slecht weer gaat het optreden niet door.

Daarnaast gaan een aantal jeugdleden eind juni op A-examen, zij oefenen hier momenteel heel hard voor. We hopen dat iedereen voor dit examen zal slagen.

Iedereen is van harte welkom op maandagavond 24 juni om te komen kijken en luisteren naar St. Cecilia aan De Lange Dreef 3 te Rijsbergen.