Tijd voor Live int Turp 2024

Zaterdag 7 en Zondag 8 September is het weer LIVE INT TURP inmiddels de 8e Editie van dit mooie TUINFEESTJE bij UT KRISJE

Rommelmarkt Meersel-Dreef 28 juli 2024

Het is elke zondag in juni, juli en augustus van 8.30u tot 13u. Heeft u zin om spullen te verkopen, dan bent u van harte uitgenodigd om een standplaats te reserveren.

Stijldansen voor de recreatieve dansers

Een gezellig avondje uit. Leuke sfeer. Grote 240M2 houtendansvloer. Ontspannen dansen geen les en mooie zaal. Om voor de dansers veel ruimte over te houden gaan wij maar tot een maximaal aantal personen.

Uw beelden zijn goud waard

Camera in Beeld is een systeem van de politie waar burgers en bedrijven vrijwillig hun beveiligingscamera(‘s) kunnen aanmelden. Dankzij deze informatie weten wij per straat welke beveiligingscamera’s beschikbaar zijn.
raadhuis zundert

Zundert blijft investeren in starters met vernieuwde starterslening.

Op 1 juli zijn de voorwaarden voor de starterslening van de gemeente Zundert gewijzigd om beter aan te sluiten bij de actuele woningmarkt. De starterslening is een tweede hypotheek op de woning die het verschil overbrugt tussen wat een starter kan lenen op basis van zijn inkomen en het bedrag dat nodig is om de woning te kopen.

Locatie de ambachten schot in de roos voor Malawishop Zundert

Een jaar geleden verkaste de MalawiShop van de Veldstraat naar haar huidige pand aan De Ambachten in Zundert. “De verhuizing heeft voor ons geweldig uitgepakt,” stelt voorzitter Jacques van Tichelt van de Stichting MalawiShop.

Heuse minibieb in Wernhout ; “Leuk om gelezen boek aan iemand anders door te...

De minibieb is al lang geen onbekend fenomeen meer. Links en rechts schieten ze als paddenstoelen uit de grond. Wernhout is sinds enkele weken ook een minibieb rijker. Initiatiefnemer is Marcel Elst
raadhuis zundert

Vragen over asbest? Bel de Asbesttelefoon

Ga jij deze zomer verbouwen? Dan kan je te maken krijgen met asbest. Jij kan met al jouw vragen over asbest terecht bij de Asbesttelefoon van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB). Van informatie over jouw sloopmelding, tot instructies voor het verwijderen van asbest.