4 en 5 Oktober 2024 inzamelen oud papier op het Kennedyplein

(Bron/foto: Vakantie voor iedereen) Locatie Kennedyplein Vakantie voor iedereen Categorieรซn Geen Categorieรซn Papier en karton kunt u op de eerste zaterdagochtend (08.00-11.30 uur) van de maand en de...

Nog veel werk te verzetten

Op het Business Centre Treeport (BCT) Treeport 402 is het een drukte van belang.

Open dag Vogelrevalidatiecentrum Zundert

Op zondag 6 oktober 2024 openen wij onze deuren voor een open dag! Kom een kijkje nemen achter de schermen van ons revalidatiecentrum en ontdek hoe wij zieke en gewonde vogels en andere wilde dieren helpen.

Fancy Fair Feestweekend Rijsbergen

(Bron/foto's: Fancy Fair Feestweekend Rijsbergen) Noteer in je agenda!ย Fancy Fair Rijsbergen5 oktober 2024Op zaterdag middag de truckersrit plaatsvinden. Vanaf 11.00 zal de Koutershof open zijn.Aansluitend...

Openingstijden Alfons Ijscreaties

Openingstijden Alfons ijscreaties Breedschotsestraat 4 Rijsbergen
raadhuis zundert

Openbare vergadering de Ronde

Locatie van de vergaderingen is ons raadhuis รฉn de aanvangstijd is 20.00 uur. Je kunt de vergadering volgen vanaf de publieke tribune.

Nationale Burendag

In de Gemeente Zundert werd afgelopen zaterdag ook aandacht gegeven aan de Nationale Burendag. Op verschillende plekken waren buurtbewoners gastvrij en ontvingen de buren. Zo ook bij het COA de Krabbenbossen.

Bridgeclub Rijsbergen

Bridgeclub Rijsbergen organiseert voor de wintermaanden vrije bridge op de donderdagmiddag .Ook zonder bridgepartner ben je welkom.
Rijsbergen Digitaal