19 Oktober 2024 najaarswandeling van De Losse Feeter

Etten-Leur biedt de wandelaar een prachtige omgeving om te wandelen. Onze wandelingen worden jaarlijks vernieuwd om zo de wandelaar iedere keer een andere beleving te geven

Openen doe je zo

Ben jij nieuwsgierig naar de wereld van signing, branding en marketing? Kom dan tussen 12:00 en 17:00 naar onze open dag!

Repair cafe Zundert

Op zaterdag 5 oktober kunt u uw kapotte spullen weer gratis ter reparatie aanbieden bij het RepairCafé in het Pluspunt bij het Nonnekeshof aan de Burgemeester Manderslaan.

Lekker Eigenwijs

Kinder- en jeugdboeken zitten vaak vol met sterke personages die ons laten zien hoe leuk het is om lekker te doen wat jij wilt.

Plus van Eekelen: emballage actie oktober

'Onze' Theun gaat weer geld inzamelen voor Villa Pardoes!

Kinderboerderij de Leijhoeve

Heb jij je al gegeven? Vol=vol! Kom jij ook woensdag 2 oktober 2024.
raadhuis zundert

Zondag 6 oktober: Herdenking Vloeiweide-drama

De herdenkingsdienst in de St. Bavokerk start om 10.30 uur. Vervolgens is er, om 12.00 uur, een stille tocht vanaf de hoek Hellegatweg / Sintelweg naar het herdenkingsmonument op de Vloeiweide

Dankbaar – Waardevol – Vrijheid

Als muziekvereniging St. Cecilia Rijsbergen kijken we terug op een waardevolle en indrukwekkende zaterdagavond. Het Vrijheidsconcert is de opening van de reeks activiteiten vieren en herdenken van 80 jaar vrijheid in de gemeente Zundert.
Rijsbergen Digitaal