Theater Zundert

Helaas moeten we de voorstelling van De Gestampte Meisjes annuleren. Door een dubbele boeking kunnen ze helaas niet in ons theater optreden.

Helmut fietstechniek gaat met vakantie !

Wij gaan met vakantie vanaf maandag 29 juli en zijn dan 2 weken gesloten. Mocht je voor die tijd nog een afspraak in willen plannen, er zijn voor aanstaande donderdag en vrijdag nog wat plaatsjes in de werkplaats beschikbaar.

Kaasboer Corné

VAKANTIE?! Familie in het BUITENLAND? Altijd Kaas op VOORRAAD? Kaasboer Corné verpakt je kaas vacuüm! De kaas wordt verpakt in speciale vacuümzakken. Zo hoef je de kaas van Kaasboer Corné niet te MISSEN!

Zundert Alert

92-jarige vrouw slachtoffer van nare babbeltruc en daarnaast ook gewond geraakt. Deze laffe daders moeten worden gepakt. Tips? 0900-8844.

RBU Zomerfeesten met een Belgische Bierproeverij

De zomer is begonnen en wat is er dan lekkerder dan een heerlijk glas bier op een mooi terras. Dit jaar organiseert de Rijsbergse Bier Unie een bierproeverij met als thema: België

Kentekendiefstal bij Koutershof: verdachten aangehouden in Etten-Leur

De politie heeft vrijdagochtend twee mannen aangehouden die verdacht worden van kentekendiefstal. Een getuige had de mannen aan de Koutershof in Rijsbergen bezig gezien

Wandel je mee vanaf de Zwarte Schuur Rijsbergen

Elke 3e zondag van de maand van april tot en met oktober zijn de Zwarte Schuur en het bakhuisje geopend. In de Zwarte Schuur is een kleine tentoonstelling te bezichtigen over het gebied en de historie van de turfwinning. Met een dagje Pannenhoef maak je iedereen blij. Er is zoveel gevarieerde natuur, een rijke geschiedenis, een avonturenbos voor kinderen en een hoop gezelligheid rond de Zwarte Schuur.

Rommelmarkt Meersel-Dreef

(Bron/foto: Rommelmarkt Meersel Dreef) Rommelmarkt Meersel-Dreef weer van start. Het is elke zondag in juni, juli en augustus van 8.30u tot 13u. Heeft u zin om...