(Bron/foto: Vogelrevalidatiecentrum Zundert)

Wist je dat wij een hele leuke winkel hebben?

De Akster is dé natuurbelevingswinkel van het VRC Zundert. Gelegen in het natuureducatiecentrum is het de plek waar je allerhande artikelen kunt kopen om de natuur dichter bij huis te halen.

Met een ruim assortiment aan verrekijkers, telescopen en een grote hoeveelheid vogel- en natuurboeken, nestkasten en diverse cadeauartikelen zijn we al meer dan 30 jaar een begrip onder vogelaars en natuurliefhebbers.

Voor elke prijsklasse hebben we een aantal verschillende kijkers die je met elkaar kunt vergelijken tijdens een adviesgesprek met onze specialisten Rene of Annemarie. Omdat deze niet altijd aanwezig zijn werken we enkel op afspraak.

Tijdens deze afspraak nemen we de tijd om samen met jou te kijken welke verrekijker goed bij je past. Want wat voor de ene persoon een fijne kijker is, kan door een ander toch anders worden ervaren.

Door het maken van een afspraak kunnen we voldoende tijd nemen en ben je verzekerd van deskundig advies. Je kunt online of via 076-5974165 een afspraak maken.

De winkel is geopend op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor de optiek kun je ook op andere momenten van de week een afspraak maken.

De opbrengsten van De Akster komen direct ten goede aan ons opvangcentrum.

Wil je meer informatie over onze winkel of een afspraak maken? Neem dan eens een kijkje op onze website: https://vrczundert.nl/winkel/