De 56e Kennedymars van Rijsbergen wordt eenmalig verplaatst van 18/19 juni 2021 naar 10/11 september 2021. De besmettingen, de richtlijnen en de risico’s hebben ons hiertoe doen besluiten. De gezondheid van de deelnemers en de vrijwilligers staan bij ons voorop. De nieuwe datum die wij gekozen hebben is start op vrijdag 10 september 2021 om 22.00 uur. Dit is een eenmalige actie, in 2022 wordt de 57e Kennedymars van Rijsbergen gewoon weer in het kermisweekend van Rijsbergen in juni gehouden.

Helaas kunnen wij dit jaar geen andere afstanden erbij organiseren. Maar in 2022 staan de 10, 25 en 40 kilometer gewoon weer op het programma. We starten en finishen dit jaar ook eenmalig niet vanuit de kantine van VVR maar vanuit de Koutershof.

Heeft u altijd al eens een keer een uitdaging aan willen gaan, dan is dit het moment. Deze monsterwandeltocht eindigt op zaterdag 11 september in het dorp. Op die dag wordt ook het nieuwe evenement “Rijsbergen draait door” georganiseerd. Na afloop kunt u de hoognodige koolhydraten weer aanvullen op de diverse terrasjes in Rijsbergen.

In verband met een nieuwe startlocatie en de organisatie, maximaliseren wij het aantal deelnemers op 200. Alle deelnemers moeten zich vóór 25 augustus 2021 inschrijven en betaald hebben. De volgorde van de ontvangst van de inschrijving hanteren wij als leidend voor uw startnummer. Gezien de verwachte drukte bij de inschrijving is ons advies: aarzel niet te lang, maar ga deze uitdaging een keer aan. Velen zijn u al voorgegaan.

Hopelijk zien wij u op vrijdag 10 september om 22.00 uur aan de start van de 56e Kennedymars van Rijsbergen.

Meer informatie over de Kennedymars van Rijsbergen is te vinden op: https://www.kennedymarsrijsbergen.nl/

(Bron: Kennedymars Rijsbergen – Foto: Marieke Hanegraaf bewerkt door Twan van Duijnhoven)