Gemeente Zundert

Verloren voorwerpen

Meld een gevonden of verloren voorwerp op www.verlorenofgevonden.nl.

Als u iets gevonden hebt of bent verloren, kunt u hiervan aangifte doen bij de gemeente en niet bij de politie. Aangifte bij de politie doet u als u denkt dat het om diefstal gaat. Hebt u uw identiteitsbewijs verloren? Dan kunt u hiervan ook aangifte doen bij de gemeente.

Verloren identiteitsbewijs

Een rijbewijs, paspoort, identiteitsbewijs of vreemdelingendocument verloren? Aangifte bij de politie is niet nodig. U ondertekent een vermissingsverklaring bij de gemeente. Hiermee vraagt u een nieuw reisdocument aan. Is uw identiteitsbewijs gevonden en bij de gemeente afgegeven, dan neemt de gemeente zo snel mogelijk contact op.

Verloren pasjes

Bankpassen, ov-chipkaarten en dergelijke stuurt de gemeente meteen terug naar de betreffende bank of organisatie.

(Bron/foto: gemeente Zundert)