Nieuwe penningsmeester; Harm Verheggen.

Harm komt uit Rijsbergen en is als tafeltennisser al jaren actief in Koutershof. Wij zijn blij dat hij zich nu ook in gaat zetten om Koutershof als centrale ontmoetingsplek in Rijsbergen te behouden.
Harm heeft een financiële achtergrond en hanteert het motto: “de juiste cijfers tijdig op de juiste plek” als basis voor goede besluitvorming. Dat geeft ons het vertrouwen dat hij deze rol goed en gedegen gaat invullen.

Harm zelf: “In mijn rol als penningmeester wil ik een bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstellingen van de stichting, alsmede daardoor ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan de gemeenschap van Rijsbergen”.
Harm woont op Oekel in de natuur. Hij is getrouwd met Gail en heeft twee prachtige dochters Yshanie en Joy.

Welkom Harm, in het bestuur van Koutershof.

(Bron/foto: Koutershof Rijsbergen)