Volg muziekles bij St. Cecilia, van jong tot oud!
Heb je zin om muziek te (leren) maken / samen te spelen in een groep?

Dan kun je vanaf het nieuwe schooljaar bij de muziekopleiding van St. Cecilia terecht om (samen) muziek te (leren) maken. Voor de jongere leerlingen vanaf groep 4 bieden we namelijk Algemene Muziek Vorming (AMV) lessen aan. Deze lessen worden in een groep van minimaal 6 personen gegeven. In deze lessen leer je spelenderwijs de basis van muziek: zoals welke instrumenten er zijn, hoe maak je samen muziek en een start met notenleer.

Daarnaast bieden we ook individuele muzieklessen of in kleine groepjes voor alle leeftijden.
Deze lessen worden wekelijks gegeven door bevoegde docenten. Je kunt kiezen uit verschillende instrumenten, zoals trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit, saxofoon, slagwerk, bariton, hoorn en gitaar. Na ongeveer een jaar ben je zover dat je ook naast de lessen kan meespelen in de jeugdband.
Want het is leuk om alleen muziek te maken, maar in een band spelen is nog veel leuker.

En deze lessen zijn ook heel leuk voor volwassenen. Als je eerst wilt ontdekken of dit iets voor je is, dan is er ook de mogelijkheid om een drietal proeflessen te volgen. Heb je ooit een instrument gespeeld en wil je dit graag weer oppakken en meespelen in de Concertband van St. Cecilia, dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken wat er nodig is om dit te bereiken.

Heb je hierin interesse of vragen stuur dan een mail naar: opleiding@sintceciliarijsbergen.nl
St Cecilia Rijsbergen
Facebook St Cecilia Rijsbergen

(Bron/foto: St Cecilia Rijsbergen)