Aggregaat verkopers Zundert (NIET KOPEN):

Zojuist melding ontvangen dat er o.a. in Achtmaal door inzittenden van een grijze Mercedes Vito langs de deuren gegaan wordt en dat er een aggregaat te koop aangeboden wordt voor een hele lage prijs. Ondanks dat dit in 1e aanleg een civiele aangelegenheid is, adviseren wij u niet in zee te gaan met deze verkopers. Het is bekend dat er in den lande regelmatig langs de deuren gereedschap, aggregaten enz. voor veel te mooie prijzen verkocht wordt. Soms worden de spullen gratis aangeboden of hoeft u alleen de btw te betalen. Nu houden wij ook van een leuk koopje, maar kans is heel groot dat u na deze koop een addertje onder het gras treft. Zoals achteraf hele hoge kosten of iets anders geleverd krijgen dan afgesproken was etc.

Kortom als iets aangeboden wordt wat te mooi is om waar te zijn, nooit doen!!!

Sterker nog u zou zich zelfs strafbaar kunnen maken aan heling, als achteraf blijkt dat e.e.a. een gestolen goed betreft.

PS voor de opletters, vanuit bijgaande bus op de foto wordt alleen hulp aangeboden en geen gereedschap.

(bron/foto: politie team weerijs – zundert breed)