De 56e editie van de Kennedymars Rijsbergen gaat definitief van start op vrijdag 10 september om 22.00 uur.

Niks virtueel maar gewoon gezellig gezamenlijk. Met maar liefst 10 rustposten waar allerlei soorten eten en drinken gratis te verkrijgen is. En dit jaar met een nieuwe route, 4 verschillende lussen van 20 kilometer met telkens terugkomst bij de start en finish locatie. Het aantal deelnemers hebben we moeten maximaliseren op 200, maar er is nog plek om deel te nemen. En dit jaar alleen maar de 80 kilometer. Volgend jaar in juni hopen we de 10, 25 en 40 kilometer ook weer te kunnen organiseren. Inschrijven kan nog tot en met 31 augustus op: https://www.kennedymarsrijsbergen.nl/inschrijfformulier
Graag zien wij jullie aan de start van de 56 editie van de Kennedymars van Rijsbergen.

(bron/foto: kennedymars rijsbergen)