Dit jaar hebben we helaas weer geen opendag.
We willen graag een opendag kunnen houden op de manier zoals het altijd wordt georganiseerd en dat laten de maatregelen nog niet toe. Aangezien de opendag voor ons toch ook een bron van inkomsten is, organiseren we dit jaar wel een vogeltaartactie om het verlies wat op te vangen.

Samen met de vrijwilligers wordt er hard gewerkt om zoveel mogelijk mooie en creatieve vogeltaarten te maken.
Een vogeltaart is een boomschijf (gedoneerd door Brabants Landschap) die rijkelijk belegd is met allerlei zaden, noten en ander lekkers voor de vogels in de tuin. Ideaal om tijdens het najaar buiten weg te zetten en de vogels te verwennen, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

In het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 verkopen onze vrijwilligers de gemaakte vogeltaarten voor tuinvogels.
De opbrengst komt ten goede aan de opvang van de dieren in het centrum. De taarten zijn te koop bij het centrum zelf ( luitertweg 36a 4882TD Zundert) en op de parkeerplaats bij Albert Heijn Zundert.

Wilt u ons en de vogels in de tuin dus een handje helpen, kom dan een vogeltaart kopen op zaterdag 2 oktober tussen 10:00 uur en 16:00 uur of zondag 3 oktober tussen 13:00 uur en 16:00 uur.

Vogelrevalidatiecentrum Zundert

(Bron/foto: Vogelrevalidatiecentrum Zundert.)