Chris Verlaan: ‘Man in de Maak’.
vrijdag 8 oktober 2021

De voorstelling vindt plaats in De Koutershof Rijsbergen,
het begint om 20.30 uur, een kaartje kost € 18,00

kaartje kopen: www.cczundert.nl/tickets

“Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme” (De Volkskrant).’Man in de Maak’ is het debuutprogramma van deze data-analist uit Almere die glansrijk de jury- en de publieksprijs van Cameretten won.
“Wordt autist, het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist” zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop het publiek hem tot winnaar kroonde. De jury schreef: “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid”, en kende Chris de juryprijs toe.

In ‘Man in de Maak’ legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij u en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijkheid cynisme en pessimisme.

Voorproefje zien?
Kijk dan hier: https://youtu.be/ekSfZvkkBbM

(Bron/foto: Koutershof)