(Bron: Zundertse Bode/Addo Sprangers – Foto: Jan Stads P4P)

Twan Zopfi wordt voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 de lijsttrekker van CDA Zundert. Dat heeft de afdeling woensdag bekendgemaakt.

In 2018 was Twan Zopfi ook al lijsttrekker. Na de verkiezingen werd hij wethouder met sociaal domein, sport, cultuur en onderwijs in zijn portefeuille. “Twan heeft het wethouderschap de afgelopen jaren met veel kennis en kunde, plezier en saamhorigheid, uitgevoerd,” stelt CDA Zundert. “Mede dankzij hem is in Zundert het verenigingsleven versterkt en zijn de sportvoorzieningen beter onderhouden. Twan heeft zich hard gemaakt voor de oprichting van de Vraagwijzer. Dé plek waar alle inwoners terecht kunnen met vragen over zorg, opvoeden, werk, inkomen en ondersteuning. Het tekent de visie van Twan. Het levensgeluk van inwoners is belangrijk. De Zundertse saamhorigheid in verenigingen en organisaties is belangrijk in dat levensgeluk. Daarom krijgt dat de volle aandacht.”

Vertrouwen

Twan Zopfi wil na de gemeenteraadsverkiezingen graag verder als wethouder. CDA Zundert geeft aan hier alle vertrouwen in te hebben. Zij ziet in Twan Zopfi naar eigen zeggen ‘een eerlijk, sociaal persoon die graag mensen verbindt, een luisterend oor biedt en nieuwe stappen voorwaarts durft te zetten’. “Twan staat midden in de Zundertse maatschappij, zowel als vader van een gezin met drie opgroeiende kinderen, als verenigingsman en als sportman,” aldus CDA Zundert.