(Bron/foto: VVR Rijsbergen)

VVR 1, VVR 2, dames 1 en de JO19-1 komen dit weekend niet in actie.

De reden is dat binnen deze selectie zeer recent meerdere coronabesmettingen zijn geconstateerd.
Vanwege de besmettingen en bijbehorende thuisquarantaine kan geen elftal op de been worden gebracht, alsmede voor het gevaar van verdere besmettingen binnen selectie, staf, tegenstander en supporters, is besloten de wedstrijd uit te stellen.

๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ. ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด. ๐˜ž๐˜ฆฬ๐˜ญ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜˜๐˜™ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต. ๐˜‰๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด.