(Bron: internetbode – Zundertse bode / Foto: Lisette van Dijk)

Het sinterklaas comité van Rijsbergen is blij dat de Sint heeft laten weten op 14 november 2021 ook naar Rijsbergen te komen De Sint zal een uitgebreide rondrit door het dorp maken zodat alle kleine en grote inwoners van Rijsbergen de Sint en zijn pieten langs de route kunnen toezwaaien.

Rond 13.30 uur zal de rondrit beginnen, voor wat betreft de route hebben de kinderen van de basisschool en kinderopvang allemaal een flyer ontvangen met de exacte route van de rondrit.
Het sinterklaas comité hoopt dat de Sint zijn rondrit door mooi versierde straten mag maken (dus bewoners, zet je beste beentje voor en laat zien hoe erg welkom de Sint is in jouw straat).

Op de route is meer dan genoeg plek (op veilige afstand) voor iedereen die de Sint welkom wil heten op 14 november. Mocht je de flyer met de route niet ontvangen hebben (er zijn wel eens kinderen die iets kwijtraken, om over ouders nog maar te zwijgen), dan kunt u een mail sturen naar sinterklaasinrijsbergen@gmail.com.

Pietenhuis

De Sint vindt het jammer dat hij het traditionele kinderfeest bij de (vernieuwde) Koutershof niet kan laten doorgaan, maar hij heeft aangegeven graag een aantal dagen naar het mooie witte Pietenhuis in Rijsbergen te komen om te logeren en te werken. In de pastorie zal net als vorig jaar weer een mooie werkkamer voor de Sint worden ingericht.

Ook dit jaar zal er weer een brievenbus staan bij het Pietenhuis om alle leuke tekeningen en kleurplaten in te doen die kinderen gemaakt hebben voor de Sint.
En doe je best, want er zijn weer prijzen voor de mooiste exemplaren!

Tot slot, het sinterklaascomité van Rijsbergen wenst iedereen een fijne, gezellige sinterklaastijd toe!