(Bron/foto: Plus van Eekelen)

* AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN *

In verband met de nieuwe maatregelen hanteren we vanaf heden aangepaste openingstijden:

Ma t/m Do: 08.00 – 20.00
Vr t/m Za: 07.30 – 20.00
Zo 08.30 – 19.00

Bij PLUS staat aandacht voor goed eten centraal.
Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak.
Daarnaast helpen wij je graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en met onze snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, kopen wij grootschalig in en zorgen wij voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen.
Met 262 PLUS supermarkten in Nederland staan wij midden in jouw buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan PLUS relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale PLUS ondernemers altijd verbonden met de buurt