(Bron/foto: WijkagentenZundert – Politie team Weerijs)

Politieteam Weerijs hield samen met team verkeer vrijdag middag- en avond een controle gericht op criminaliteit in het verkeer. In de omgeving van de Meirseweg in Zundert en de grensovergang Hazeldonk werden voertuigen grondig gecontroleerd.

Tijdens deze controle werden 5 personen aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs, 2 personen aangehouden in verband met het afstaan van DNA inzake een strafrechtelijk onderzoek. Er werden in het totaal 5 auto’s in beslag genomen.

Er werden twee gerechtelijke stukken uitgereikt, 729 euro aan openstaande boetes geëind. Ook werden er meerdere bekeuringen uitgeschreven voor het vasthouden van de mobiele telefoon, niet dragen van de autogordel, rijden met een ongeldig kentekenbewijs/plaat, rijden met een elektrische step op de openbare weg en meerdere voertuig technische eisen.