(Bron/foto: gemeente Zundert)

Gemeente Zundert start vandaag met de tweede editie van #ZundertWenst.
Onder de noemer ‘Geef elkaar meer kleur’ kunnen inwoners op verschillende plekken in de gemeente wenskaarten meenemen en sturen naar iemand die een hart onder de riem goed kan gebruiken. Op deze manier wil de gemeente een steentje bijdragen in het geven van aandacht aan elkaar. De actie komt op een moment dat de maatregelen weer aangehaald worden om de coronacrisis tegen te gaan.

Burgemeester Vermue: ‘We hadden vorig jaar niet voorzien dat we dit jaar rond kerst weer in hetzelfde schuitje zouden zitten. Veel mensen moeten familie en vrienden missen tijdens de feestdagen. Daarom blijft het belangrijk om aandacht voor elkaar te hebben. En dat doen we ook, gezien de vele initiatieven die er zijn. Ook de gemeente draagt hier graag een steentje aan bij met deze wenskaarten-actie.

Een vrolijk kaartje in de bus kan zoveel verschil maken. Dus stuur het naar een dierbare die je minder ziet deze tijd. Of stuur het kaartje naar een onbekende in Zundert. Deze wens voor een onbekende kun je naar ons sturen. Dan zorgen wij dat dit op de juiste plek beland.   

De kaarten zijn te vinden op verschillende plekken in de gemeente

Zoals bij supermarkten, winkels en op het raadhuis. Ook worden ze op andere plekken verspreid.  Ondernemers en organisaties, die mee willen doen met de actie kunnen zich melden bij de gemeente. Ze ontvangen dan een pakketje met kaarten, een display en posters om weg te leggen op hun locatie.

Eerste editie van #ZundertWenst

Wat wens jij jouw dierbaren voor het nieuwe jaar? Die vraag stond centraal in de eerste campagne #ZundertWenst. We zochten de verbinding met elkaar door een wens op te hangen in één van de kerstbomen die in Zundert stonden. Een paar honderd wensen werden toen gedeeld.